Portma.dk
+45 40 25 31 50
Mail: info@portma-port.dk

Garageporte

Portma Garageporte kendetegnes ved det klassiske og rustikke design, god kvalitet, og ekstrem høj holdbarhed. Der er 40 mm isolering i alle portene.

Vi tilbyder dig et bredt udvalg af kvalitetsmaterialer, i forskellige stilarter, overfladestrukturer og mønstre. Du kan kombinere dem som du ønsker det. Farven på din garageport kan ligeledes vælges til at matche din smag og udseendet af dit hus. Takket være portens konstruktion kan du bruge pladsen i din garage optimalt. (Overhøjden kan komme ned på kun 70 mm.)

Med Portma-porten er du helt enkelt sikret et produkt, der opfylder alle de krav, man kan stille til en moderne garageport. Du er sikret en livslang og arkitektonisk smuk garageport.

Med Portma-porten tilbyder Portma et af markedets mest gennemtænkte og holdbare portprogrammer. Vi henter vores porte hjem fra et Hollandsk firma, der hedder Condoor.

Der er 3-4 ugers levering på porten i dit special-mål. Der er mange varianter inden for både porte og farver, og man er velkommen til at rekvirere en brochure under afsnittet bestillingsformular.

Der kan man ligeledes indsætte evt. mål og få et uforpligtende tilbud.

Ellers ring gerne for yderligere information +45 40 25 31 50.

Kontakt os  [captcha_bank_text]

  Porte

  Paneler

  7700 Thisted
  Danmark

  9700 Brønderslev
  Danmark

  Portma